Nu har vi möjligheten att erbjuda nyproducerade duplex med utsikt över Medelhavet i unika Gran Alacant. Urbanisationen ligger enbart ca 5 min från flygplatsen, ca 10 min från Alicante stad och bara några hundra meter från en av kustens vackraste sandstränder.

INTERIÖR

Fastigheterna kommer att ha tre sovrum med inbyggda garderober, och tre badrum med värmegolv. Vidare ingår för-installation av AC och urbanisationen kommer att ha ett härligt poolområde.

EXTERIÖR

Arenales del sol är känt för sin vidsträckta och vita sandstrand med strandhyddor där man kan njuta av en mojito under somrarna. Flygplatsen ligger inom kort avstånd, vilket gör det möjligt att ta sig vart man vill inom Europa på kort tid. Vidare finner du Alicantes levande stad med ett stort utbud av kultur, nöjen, restauranger, barer och butiker. Det finns även ett stort antal restauranger, barer och butiker inom gångavstånd från urbanisationen.


Område:Gran Alacant

Gran Alacant beläget i södra delen av Valencia-regionen ligger inte mer än 10 minuter från Alicantes internationella flygplats och 15 minuter söder om Alicante stad. Uppbyggt kring grönområdet El Cabo de Santa Pola med en sandstrand som är ett av områdets populäraste, Carabassi.

Gran Alacant är ett lugnt bostadsområde och en populär semesterort bland så väl spanjorer som nordeuropéer, tack vare sitt utmärkta läge och ett fantastiskt medelhavsklimat med en genomsnittstemperatur på 18 grader.

En av de främsta lockelserna är de vidsträckta sandstränderna vid Las Dunas del Carabassí. Restauranger, nöjesparker och inte minst kite- & vindsurfinganläggningar och mycket annat bidrar till Gran Alacants attraktion. För den som gillar vackra naturområden, fina motion- och promenadstråk så är Gran Alacant ett utmärkt alternativ.

Den s.k Pirat-ön, La Isla de Tabarca, som en gång även användes som fångförvaring utgör idag ett mycket populärt tillhåll för helgfirare och turister. Här finns även naturparken Las Salinas, en vacker idyll.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×