Moderna villor i toppkvalitet med egen pool och bara 300 meter till havet!Villa Beach ligger i en av de vackraste platserna på Costa Blanca!

EXTERIÖR

Vi inbjuder dig att bo i en underbar plats på bara 300 m till stranden och bara 1 km till El Pilar de la Horadada, alla typer av faciliteter i närheten som behövs, till exempel två köpcentrum och flera golfbanor.

INTERIÖR

På marknivå går vi in i korridoren till öppen planlösning med kök och vardagsrum förenat i ett. Stora fönster hela för fullt ljusinsläpp ger en enastående känsla. Högkvalitativt kök, ett sovrum och badrum. På övervåningen hittar vi två sovrum, ett med en-suit badrum och den andra med en unik klädkammare och egen balkong. Totalt 2 badrum på översta våningen. Och till sist ett fantastiskt solarium med möjlighet att installera en jacuzzi om så önskas, detta bör anmälas i god tid före byggandet dock.

Kontakta oss för prisvärda möbelpaket och missa inte chansen att den här drömmen bor!


Område:Torre de la Horadada

Torre de la Horadada ligger vid den sydligaste änden av Costa Blanca, intill Costa Calida och Murcia. Det innebär att det är också nära till det varma innanhavet i Mar Menor i Murcia, med dess flamingos och terapeutisk lera!
Orten är en del av den berömda Orihuela-kusten med några av de bästa stränderna i Spanien. Det är nära motorväg och kustvägen som leder till flygplatserna, städer och golfbanor. Det finns även en busslinje som går genom Pilar och alla lokala städer, ända till Murcia (tar 1,5 timmar att komma dit, sinne!). Således kombinerar atmosfären i en sömnig kuststad samtidigt vara direkt ansluten till alla lokala sport bekvämligheter, anläggningar, restauranger, nattliv etc. Det finns en biograf i Pilar visar engelskspråkiga filmer (på helgen) och en kommunal pool med skjutbart tak, så det är tillgängligt året runt.
På sommaren finns mängder idrottsaktiviteter, för många att nämna alla, men exempelvis vindsurfint, kite, snorkling, dykning, golf och mycket annat. Det vill säga alla de vanligaste vattensporter men även sådant som strandfotboll och volleyboll och skärmflygning. Tennis, ridning, vandring, golf, mountainbike etc, året om.
Den närmaste flygplatsen är Murcia (San Javier), bara 15 km bort. Flyme, Easyjet och Ryanair flyga dit bland många andra. Dessutom är Alicante flygplats bara 60kms (om 45mins) bort. Båda flygplatserna är direkt kopplade till resort av motorvägen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×