INTERIÖR

Unik planlösning med sina fyra rymliga sovrum och tre badrum. Materialvalet är exklusivt och ljusinsläppet optimalt. Denna lyxiga villa av högsta kvalite är utrustad med ett tekniskt system som kontrollerar ljus, ljud, kameror, persienner, uppvärmining och kyla i huset. Fantastisk swimmingpool med belysning som gör att den lyser helt magiskt under sommarkvällarna. Mått 8x4.

EXTERIÖR

Dessa genomtänkta bostäder ligger på andra sidan landsväg N-332 närmast havet. Närmsta strand ligger cirka 5 minuter bort om man tar en promenad. Det finns många stränder att välja på längs den vackra kusten. Samtliga är försedda med Europeiska blå flagg. För de som är båt- och vattensports intresserade så ligger småbåtshamnen och sportmarinan 'Miguel Caballero' alldeles intill. Här hittar man även en av Europas största shoppingcenter, Zenia Boulevard som ligger 7 minuter bort med bil.


Område:Dehesa de Campoamor

Campoamor är en vacker urbanisering av Orihuela Costa, söder om Valencia. Den har vackra stränder i kristallklart vatten perfekt för snorkling. Den har mycket bra stränder i Cala De Campoamor, Playa De Campoamor, Campoamor och Caleta De La Glea. 10-15 minuter med bil från Campoamor är stränderna i La Zenia, Playa de Flamenca och Mil Palmeras. La Manga och Mar Menor är lite längre bort, 20-30 minuter. Campoamor har också flera golfbanor: Real Club de Campoamor, Villamartin och Las Ramblas. Det finns en lokal busservice som tar dig till golfbanorna. Köpcentrumet La Zenia ligger bara 10 minuter bort med bil.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×