INTERIÖR

Unik planlösning med sina fyra rymliga sovrum och tre badrum. Materialvalet är exklusivt och ljusinsläppet optimalt. Denna lyxiga villa av högsta kvalite är utrustad med ett tekniskt system som kontrollerar ljus, ljud, kameror, persienner, uppvärmining och kyla i huset. Fantastisk swimmingpool med belysning som gör att den lyser helt magiskt under sommarkvällarna. Mått 8x4.

EXTERIÖR

Dessa genomtänkta bostäder ligger på andra sidan landsväg N-332 närmast havet. Närmsta strand ligger cirka 5 minuter bort om man tar en promenad. Det finns många stränder att välja på längs den vackra kusten. Samtliga är försedda med Europeiska blå flagg. För de som är båt- och vattensports intresserade så ligger småbåtshamnen och sportmarinan 'Miguel Caballero' alldeles intill. Här hittar man även en av Europas största shoppingcenter, Zenia Boulevard som ligger 7 minuter bort med bil.


Område:Dehesa de Campoamor

Campoamor ligger på gränsen till Costa Blanca och Costa Calida och är en trevlig badort på södra kusten i Orihuela.

Det finns tre bra stränder i Campoamor, Cala De Campoamor, Playa De Campoamor och Caleta De La Glea. Inom en 10-15 minuters bilresa från Campoamor hittar ni stränder såsom La Zenia, Playa Flamanca och Mil Palmeras. La Manga och Mar Menor är lite längre (20-30 minuter).

Stränderna städas varje dag och vattnet är kristallklart. Vilket gör det idealisk för både bad, snorkelingoch vattensport. Campoamor har även en härlig marina med många vackra båtar.

Campoamor är idealiskt beläget och det finns lokalbussar vilket innebär att man inte behöver hyra bil.

Gillar du att spela golf?

Campoamor är ett bra ställe att utgå ifrån. Det finns tre golfbanor som ligger i närheten, Real Club de Campoamor, Villamartin och Las Ramblas golf.

Las Colinas de Campoamor är rankad i topp 100 i Europa.Den är även rankad som Spaniens bästa golfresort, 2015 samt 2016. Det finns lokalbussar som tar dig upp till golfbanorna.

Här ligger det stora shoppingcentret La Zenia Boulevard. Här hittar du många butiker så som Zara, Zara Home, Primark, H & M, Mango, Pull & Björn, Swarovski, Alcampo, Decathlon. Här hittar du ett kasino, bowling och övervåningen hittar du många restauranger och en stor lekplats.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×