INTERIÖR

Välkomna till detta fina hus i Cabo Roig!

Bostaden har två sovrum samt två badrum. Gott om uteplatser på samtliga plan, sovrummen har egen terrass i söderläge med en utsikt över medelhavet!

Stor takterrass med vyer över den privata poolen samt medelhavet, det finns även plats för en bil på den rymliga tomten.


EXTERIÖR

Bostaden är belägen i det exklusiva Cabo Roig känt för sitt pulserande restarurangliv, privat parkering på tomten och förutom den privata poolen så finner ni även ett gemensamt poolområde i urbanisationen.


Område:Cabo Roig

Cabo Roig: bra väder, stränder och shopping. Det är ett otvivelaktigt turistområde, men fler och fler flyttar sin fasta bostad till Cabo Roig och njuter av avundsvärt klimat året runt. Med ett fantastiskt klimat och enkel åtkomst från flygplatsen San Javier (Murcia) till 20 minuter och från flygplatsen Alicante (El Altet) ca 40 minuter med bil, har blivit ett av de mest populära områdena bland turister och fler och fler människor ta tillfället i akt att investera i detta område när det växer och växer varje år. Cabo Roig är känt för sina rena blå flaggstränder och är populär bland turister från norra Europa, liksom invånare i grannregionen Murcia som ofta går till stränderna på helgerna. Även inom gångavstånd finns stränderna i La Zenia, Playa Flamenca och Campoamor.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×