INTERIÖR

Välkomna till detta fina hus i Cabo Roig!

Bostaden har två sovrum samt två badrum. Gott om uteplatser på samtliga plan, sovrummen har egen terrass i söderläge med en utsikt över medelhavet!

Stor takterrass med vyer över den privata poolen samt medelhavet, det finns även plats för en bil på den rymliga tomten.


EXTERIÖR

Bostaden är belägen i det exklusiva Cabo Roig känt för sitt pulserande restarurangliv, privat parkering på tomten och förutom den privata poolen så finner ni även ett gemensamt poolområde i urbanisationen.


Område:Cabo Roig

Cabo Roig är en populär badort som ligger i ett område som kallas Orihuela Costa på den södra Costa Blanca i Spanien.

Ligger emellan La Zenia i norr och Campoamor i söder, är Cabo Roig nära den större staden Torrevieja.

Med fantastiskt väder och enkel tillgång till Murcia flygplats bara 20 minuters bilresa söder och Alicante flygplats 40 minuter med bil till norr.

Cabo Roig är känd för sina rena blå flagg stränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i regionen Murcia som ofta flockas till stränderna på helgerna.

Cabo-Roig-beach Cabo Roig är en typisk säsongs semestermål mest trafikerade under sommarmånaderna juli och augusti och vid sin tystaste på vintern.

Ofta är maj och oktober som är den bästa tiden att besöka Cabo Roig eftersom vädret är varmt, inte för varmt och fuktigt och inte så upptagen som det blir under skolloven.

Det finns några stränder man kan besöka när jag semestrar i Cabo Roig som är Playa Cala Capitan och Playa Cala Caleta som är ren och säker för barn.

Också inom gångavstånd är stränderna vid La Zenia, Playa Flamenca och Campoamor. Se till att du besöka den historiska Cabo Roig vakttorn.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×