INTERIÖR

Fräscha ljusa lägenheter i lyxig kvalitet som består utav 3 eller 2 sovrum samt 2 badrum. Lägenheterna med 2 sovrum är belägna på övre plan med balkong och dessutom en fantastisk solterrass.

När vi kliver in i bostaden så möts vi av en öppen och ljus planlösning där kök och vardagsrum möts i en perfekt balans. Bostaden har genomgående panorama fönster för optimal ljusinsläpp i hela bostaden.

Till vänster från hallen finner vi det första sovrummet med inbyggda garderober och ett tillhörande badrum. Till höger möts vi av badrum 2 som även ligger i anslutning till sovrum 2, även här med inbyggda garderober.

Slutligen når vi till tvättstugan.

I dessa hem kan man välja mellan ett antal material val för att sätta en egen prägel, lysen, vitvaror och badrumsmöbler ingår i priset!

EXTERIÖR

Båda typerna har generöst med uteplatser men toppvåningarna har dessutom en solterrass som är perfekt för att ha en barbecue på.

Playamar IV har fantastiska grönområden samt ett gemensamt poolområde för att avnjuta Costa Calidas härliga sol året runt!

Belägen i ett populärt område i San Pedro Del Pinatar, Lo Pagan med endast 3 km från stränderna, ett par hundra meter till matbutiker och restauranger samt 15 km till San Javiers flygplats vilket gör detta till ett riktigt attraktiv objekt med rätt läge!


Område:San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar och Lo Pagan är en intressant och förtjusande liten kurort.
Staden har ett bra utbud av affärer, barer och restauranger och en gång i veckan en gatumarknad, som hålls varje måndag ca kl. 08.00- 13.00.

Mar Menor är ett mycket populärt turistmål, beläget vid Medelhavets kust i Costa Blanca och är den största saltvattenlagunen i Europa. Platsen är en kurort, känd för den lera som används som skönhetsbehandling eller helande behandlingsmetod mot t.ex reumatisk värk och psoriasis. Det salta och mineralrika vattnet anses påverka kroppen till bättre hälsa.Området erbjuder milda vintrar och över 3000 soltimmar per år, vilket ger denna region ett mycket torrt klimat, som WHO klassat som ett av världens bästa.

Här finns också närhet till golf i världsklass, La Manga Golf & Country Club, känd som en av de bästa anläggningarna på Costa Blanca. La Mangas golfbana ligger mycket vackert några mil söderut

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×