Välkomna till denna ljusa fräscha markbungalow med närhet till all service man kan tänka sig!

INTERIÖR

Vi möts först av en inglasad entré för de härliga frukost stunderna eller varför inte de mysiga spelkvällarna med sällskap som även leder till den enorma terrassen med sydläge(!) med en härlig grillplats.

Bostadens läckra vardagsrum med öppen planlösning mot kök har generöst med ljusinsläpp genomgående i hela bostaden. I anslutning till köket finns det en patio för plats till tvättmaskin m.m.

I hallen möts vi av den första sovrummet som har inbyggda garderober, samt till det första badrummet som är helkaklat i toppskick! Vidare kommer vi till master sovrummet även här med inbyggda garderober samt en stor en-suit badrum.

EXTERIÖR

Zeniamar 9 är en av det mest populära urbanisationer som finns i Orihuela costa med sina gröna områden, klubbhuset "Social-club" för umgänge, fantastiska poolområden, uppvärmda jacuzzi's, bastu samt gym som gör detta till ett hem man alltid vill "hem till".

Här lever man i ett område som har liv samt tillgänglig service året runt, med närhet till Costa blanca vackraste stränder som Playa Flamenca, playa La Zenia och även mycket uppskattade golfbanor för den golf entusiasten!

Endast 5 minuter bort med bil ligger även en av europas största shopping centrum "La Zenia Boulevard" som är öppen 365 dagar om året. Samfälligheten är välskött och har god ekonomi.


Område:La Florida

La Florida är en urbanisering på Orihuela kust. Det är cirka 10 minuter söder om Torrevieja och 40 minuter söder om Alicante på Costa Blanca. Blå Flagg stränderna (för säkerhet och hygien) är några av de bästa som Spanien har att erbjuda. Det finns högklassiga golfbanor inom bekvämt räckhåll från La Florida. De är Villa Martin, Las Ramblas och Campoamor och den världsberömda La Manga klubben handlar om en 40 minuters bilresa bort.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×