Endast två kvarvarande radhus i oslagbara La Ermita de Finestrat, Benidorm.
Oslagbara vyer över medelhavet och i närheten av Playa de Poniente, stranden som utmärker Benidorm.
Ett unikt tillfälle till att bli ägare till en högst unik bostad.

Fyrarummare med två kompletta badrum, fantastiska utomhusmiljöer, garageplats och mycket mer.
Inom promenadavstånd till det mesta inom service och nöje.

Hör av er för mer information och visningar.
#blocket #costablanca #waterside


Område: Benidorm

Benidorm är en stad och en spanska kommun i provinsen Alicante, i Valencia. Det ligger på stranden av Medelhavet. Det är turiststaden i Valencia. Känd som "New York of the Mediterranean", Benidorm är staden med de flesta skyskrapor i Spanien, den andra staden med fler skyskrapor per invånare i världen och staden med fler skyskrapor per kvadratmeter i världen efter New York. Det är en av de viktigaste och mest kända turistmålen i Spanien och hela Medelhavet tack vare dess stränder och nattliv, upp till 400 000 invånare på sommaren. Benidorm är inte förgäves, den tredje staden med fler hotellbäddar i Spanien efter Madrid och Barcelona.

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×