Välkommen till denna magnifika fastighet!

INTERIÖR


Det första som möter oss när vi kliver in genom dörren är en spektakulär havsutsikt från alla rum.

Fastigheten har ett stort vardagsrum och kök. De tre rummen är fräscha och rymliga. Badrummet är rymligt och ljust.

Fastigheten har en härlig balkong med fantastisk havsutsikt där man kan koppla av hela dagen och ha den bästa utsikten.

EXTERIÖR

Fastigheten ligger i ett av de bästa områdena i Torrevieja, som har alla tjänster året runt, såsom barer, affärer, och restauranger.

Det är den bästa platsen för att njuta av stranden, och du behöver bara kliva ut genom dörren för att sätta fötterna i den fina sanden. Du har Medelhavet vid dina fötter helt enkelt! Stranden ligger bara 5 meter från lägenheten!

Vi får inte heller glömma bort de olika köpcentrumena i området, till exempel, ett av de största köpcentrumen i Europa "La Zenia Boulevard" som bara ligger ca 15 minuter med bil från fastigheten och där man har all möjlig underhållning och det är en fantastisk plats att spendera hela dagen med familj och vänner och njuta av det spanska livet.

Alicante flygplats ligger ca 45 km från lägenheten.
Område:Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×