Välkomna till en härlig lägenhet med tre sovrum och två inglasade balkonger i varsitt väderstreck i det exklusiva El Palmeral. El Palmeral måste vara ett av de finaste områdena i Torrevieja. Massor av palmer, gräsmattor, tennisbana, fontäner och lekplatser för barnen. El Palmeral ligger bara 50 meter till populära stranden Los Locos.

INTERIÖR

Via ytterdörren kommer Ni direkt in hallen och dörren till det individuella stora köket med matplats. Via hallen når man ett stort vardagsrum med en inglasad balkong på ca 16m2. Åt andra hållet i hallen kommer Ni till de tre sovrummen varav master bed room har en egen inglasad balkong. Mitt emellan sovrummen finns ett helkaklat badrum med badkar, WC och bidé.

EXTERIÖR

El Palmeral består av fem fastigheter och ligger bara 50 meter från den populära Playa Los Locos. Samtliga lägenheter kan njuta av ett underbart gemensamhetsområde som består av en park med palmer, gräsmattor, tennisbana, fontäner, samt lekplatser för barnen. Stadskärnan med flera restauranger och stranden Playa del Cura ligger bara en kort promenad bort.

NÄROMRÅDE.

Torrevieja har en mix av äldre charmiga gator och byggnader och nya moderna med en stor variation av restauranger och affärer. Strandpromenaden är ett populärt inslag och piren, hamnen och marknaden ytterligare som bidrar till Torrevieja centrums popularitet och attraktionskraft. Staden har flera vackra stränder som alla finns på promenadavstånd från stadskärnan. I Norr ligger Playa Los Locos och Playa del Cura och i söder ligger Playa del Acequion och Playa Nafragos.

Costa Blanca kan skryta med ett mikroklimat och minst 320 soldagar / år och med en hög genomsnittstemperatur under större delen av året. Närheten till två flygplatser El Altet i Alicante och San Javier i Murcia och bra bussförbindelser gör att det går att resa till och från Torrevieja med låga priser.

Salt, turism och fiske är huvudsysslorna och från en av de två saltsjöarna exporteras salt till hela världen. Den andra saltsjön är sedan flera år ett naturreservat med promenadstigar som går genom citron- och apelsinodlingar.


Område:La Rosaleda

La Rosaleda ligger ca 20 minuters promenadväg från Torrevieja stad. Det är en kuststad i södra delen av Alicante-provinsen på Costa Blanca. Den hör till Vega Baja-distriktet. Norr om Torrevieja ligger Guardamar del Segura, väster om finns orterna Rojales och Benijófar.


Sydväst om Torrevieja finns Montesinos och San Miguel de Salinas och lite längre västerut Bigastro och den gamla staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante norr om Torrevieja, till Elche 23 km i nordväst och till Murcia 53 km i sydväst. Det intressantaste och mest iögonenfallande att nämna om Torrevieja för en förstagångsbesökare är dess berömda saltlaguner, den ena blå och den andra rosa. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Annat värt att nämna om Torrevieja är dess 20 km långa kust med sina sex fina playor - La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Fer ris samt de klippiga bukterna mellan Cabo Cervera och Los Locos.. Klimatet i Torrevieja är mycket behagligt med milda vintrar och varma somrar. Temperaturen varierar från 18-25 grader under en stor del av året.

Välkommen till populära Torrevieja! Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante i Spanien, och tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året.

Förutom alla trevliga gatumarknader i olika storlekar så finns det också ett enormt stort utbud av shopping och att gå i affärer i Torrevieja, med mer över 2300 butiker och kommersiella lokaler, finns det något för alla. Mode, skor, kläder parfym, elektriska varor och lädervaror, samt givetvis massor av restauranger som finns runt Plaza de Izabel II samt i de andra centrala delarna av Torrevieja. Centrum ligger bara ca 200 m från småbåtshamnen, och alla de omgivande gatorna. Det är uppbyggt lite som en labyrint, med alla affärer och smågator.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×