Välkomna till en härlig lägenhet med tre sovrum och två inglasade balkonger i varsitt väderstreck i det exklusiva El Palmeral. El Palmeral måste vara ett av de finaste områdena i Torrevieja. Massor av palmer, gräsmattor, tennisbana, fontäner och lekplatser för barnen. El Palmeral ligger bara 50 meter till populära stranden Los Locos.

INTERIÖR

Via ytterdörren kommer Ni direkt in hallen och dörren till det individuella stora köket med matplats. Via hallen når man ett stort vardagsrum med en inglasad balkong på ca 16m2. Åt andra hållet i hallen kommer Ni till de tre sovrummen varav master bed room har en egen inglasad balkong. Mitt emellan sovrummen finns ett helkaklat badrum med badkar, WC och bidé.

EXTERIÖR

El Palmeral består av fem fastigheter och ligger bara 50 meter från den populära Playa Los Locos. Samtliga lägenheter kan njuta av ett underbart gemensamhetsområde som består av en park med palmer, gräsmattor, tennisbana, fontäner, samt lekplatser för barnen. Stadskärnan med flera restauranger och stranden Playa del Cura ligger bara en kort promenad bort.

NÄROMRÅDE.

Torrevieja har en mix av äldre charmiga gator och byggnader och nya moderna med en stor variation av restauranger och affärer. Strandpromenaden är ett populärt inslag och piren, hamnen och marknaden ytterligare som bidrar till Torrevieja centrums popularitet och attraktionskraft. Staden har flera vackra stränder som alla finns på promenadavstånd från stadskärnan. I Norr ligger Playa Los Locos och Playa del Cura och i söder ligger Playa del Acequion och Playa Nafragos.

Costa Blanca kan skryta med ett mikroklimat och minst 320 soldagar / år och med en hög genomsnittstemperatur under större delen av året. Närheten till två flygplatser El Altet i Alicante och San Javier i Murcia och bra bussförbindelser gör att det går att resa till och från Torrevieja med låga priser.

Salt, turism och fiske är huvudsysslorna och från en av de två saltsjöarna exporteras salt till hela världen. Den andra saltsjön är sedan flera år ett naturreservat med promenadstigar som går genom citron- och apelsinodlingar.


Område:La Rosaleda

La Rosaleda ligger ca 20 minuter från centrum av Torrevieja (söder om provinsen Alicante) är en urbanisering av denna underbara stad. Det är ett perfekt bostadsområde och lugnt område för att njuta av en perfekt semester eller en trevlig vistelse under hela året. Det är några meter från stranden och omges av restauranger, barer och affärer att gå och uppleva Medelhavet livsstil. Torrevieja stad har stor attraktivitet eftersom det i själva verket är en stor stad med många faciliteter och tjänster. Det har också omfattande stränder för att njuta av dem både på sommaren och vintern.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×