Endast 3 hus kvar! Missa inte detta unika tillfälle att bli ägare till det sista kvarvarande huset i Golfresesorten Sierra Golf!
Ett tillfälle som ej lär återkomma med friliggande villor och radhus till priser som gör dessa till ett investeringstillfälle utöver det vanliga.

Radhus med rymliga vardagsrum öppen spis och kök, två st sovrum och två st badrum. Det stora sovrummet är försett med ett eget badrum. På övervåningen hittar vi en mycket trevlig och härlig takterass
Här finns även källare some extra utrymme.
Till detta så har ni även en privat tomt med trädgård och terrasser, en perfekt plats att avnjuta alla soliga dagar.

Beläget i Sierra Golf, när den underbara kuststaden Los Alcázares och den internationella flygplatsen i Corvera som till årsskiftet påbörjar sina flyg.
Allt detta inom 20-25 minuters avstånd.

#blocket #Golf #CostaCalida


Ort: Murcia

Murcia är huvudstaden i Murcia, en stad med en stor storlek men med lite likhet med en typisk spansk stad. Den är en vacker gammal stad med olika kyrkor, museer och teatrar. Det har också många parker och torg med barer, restauranger och pubar att njuta av utomhus i det sköna väder som råder i Murcia. Murcia är en idealisk stad för långa promenader som gör det möjligt för besökaren att lära känna till en barocka personlighet och stadens islamiska själ. Murcia är unik och uppmanar dig att känna till sin personlighet. Den har mycket god transport kommunikation. Murcia ligger praktiskt taget i mitten av regionen, så städerna som utgör Murcia-regionen är mycket väl anslutna.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×