Område:Guardamar de Segura

Guardamar del Segura har en befolkning på drygt 11.000 och skog, sanddyner och stränder gör Guardamar del Segura till ett av paradisen på Costa Blanca. Stränder och natur Guardamar del Segura ståtar med över 12 kilometer naturliga kust, med sanddyner stränder backas upp av pinjeträd.

Det finns också massor av charmiga ställen där du kan observera den lokala floran och faunan och mångfald av fågelarter som häckar i detta ekosystem. Här ligger två fina parker Reina Sofia och Alfonso XIII som är perfekta för en skön promenad eller cykling. Här hittar du massor av vilda djur – ekorrar, svanar, fåglar och fiskar, en plats för äkta naturälskare.

Härliga stränder med sol och bad samt olika vattensports aktiviter såsom segling, Vindsurfing, vattenskidåkning, dykning, kanotpaddling och vattenskoteråkning erbjuder Guardamar del Segura.

Här finner du lokala restauranter, barer, lokala faciliteter i och ytterligare shopping finner du i närbelägna Torrevieja och i La Zenia. Golfbanor finns inom en timmes bilfärd

Guardamar del Segura ligger mellan Torrevieja och Santa Pola och ca 45 minuters bilresa från den internationella flygplatsen i Alicante.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×