Vacker lägenhet 300m från stranden!

Lägenheten ligger på bottenvåningen i byggnaden. Denna lägenhet är fördelad på två etager: en källare och en bottenvåning.

I källaren har vi ett utrymme för att parkera två bilar, också ett vardagsrum med ett rum och ett badrum.

På bottenvåningen, som vi kommer åt från källaren eller från gatan vid ingången till bostaden, hittar vi ett fantastiskt vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum.
Det stora sovrummet har eget badrum. Alla rum har inbyggda garderober.

Lägenheten har en stor terrass perfekt för att njuta av utomhus.

Bostäderna har grönområden, simbassänger för vuxna och barn och rekreationsområde för de små i huset.

Denna lägenhet ligger i Los Arenales del Sol, ett magnifik kustområde som tillhör Elche.
Det kännetecknas av sin "blå flaggstrand" och sitt kristallklara vatten.

Los Arenales del sol är ett bra område att investera i, eftersom det växer för varje år som går.
Det är ett perfekt lugnt område lika bra för en härlig semesterbostad som för en permanent bostad.

#blocket #CostaBlanca #waterside


Område: Elche

Elche stad ligger vid Medelhavskusten i provinsen Alicante, sydost om Spanien, 20 km sydväst om Alicante, 55 km nordost om Murcia, 167 km söder om Valencia.

Elche-kusten på 12 bjuder på 9 stränder som bildas av sanddyner och tallskogar, i ett karakteristiskt Medelhavslandskap. I det norra området finns de vidsträckta sanddynerna på Altet-stranden som sträcker sig för att ansluta till stranden Los Arenales del Sol, byn och turistcentrum med ett brett utbud av tjänster och sedan öppna stränderna i sanddynerna Carabassí vid foten av Santa Pola bergskedjan, som alla är blå flaggade. I södra delen av kommunen hittar du El Pinet, La Marina och Les Pesqueres-El Rebollo, stränder med öppet hav och fin sand omgiven av tallskogar, även här så har La marina samt Les Pesqueres-El Rebollo blå flagg!

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×