Ett paradis beläget vid golfbanorna i Los Alcázares. Villorna i La Tercia har ett idealiskt läge för att kunna koppla bort staden samtidigt som den är belägen nära.

Fastigheten är fördelad på 3 våningar med ett solarium. Källaren kan exempelvis användas som ett spelrum eller förråd. Vid entrén hittar vi ett rymligt vardagsrum, kök i amerikansk stil och badrum för gästerna. Genom trappan ansluter vi till nästa våning som är av 2 sovrum och ett annat badrum. Solarium förlängd på 26m² är det perfekta stället att njuta av heta spanska dagar, antingen med en öl med några vänner eller bara njuta av lugnet och kanske läsa en bok.

Dessutom innehåller bostaden en terrass, uteplats och trädgård på cirka 45m².

#blocket #costacalida #golf


Ort: Murcia

Murcia är huvudstaden i Murcia, en stad med en stor storlek men med lite likhet med en typisk spansk stad. Den är en vacker gammal stad med olika kyrkor, museer och teatrar. Det har också många parker och torg med barer, restauranger och pubar att njuta av utomhus i det sköna väder som råder i Murcia. Murcia är en idealisk stad för långa promenader som gör det möjligt för besökaren att lära känna till en barocka personlighet och stadens islamiska själ. Murcia är unik och uppmanar dig att känna till sin personlighet. Den har mycket god transport kommunikation. Murcia ligger praktiskt taget i mitten av regionen, så städerna som utgör Murcia-regionen är mycket väl anslutna.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×