INTERIÖR

Villan är uppdelad i 3 nivåer: en källare, markplan med 1 sovrum och 1 badrum och första våningen med 2 sovrum och 2 badrum.V

Bottenvåningen har ett stort vardagsrum i en öppenplanlösning med köket. Amerikanskt kök fullt utrustat med SIEMENS vitvaror. Du kan hitta ett sovrum med en stor och fin garderob med en-suit badrum.

På första våningen finns en stor balkong och 2 sovrum med egna badrum. I ett av sovrummen finns en fin balkong också. I alla sovrum är garderoberna inbyggda och osar LYX.

EXTERIÖR

Villorna har sydväst läge med enorma tomter samt privata pooler, med närhet till La Marquesas golfbana som är mycket uppskattad året runt!Område:Rojales

Rojales är en liten spansk stad med ca 20 520 invånare som ligger nära Ciudad Quesada, Benijofar, Almoradi och Torrevieja. Här ligger fler golfbanor,det finns gott om bra restauranger och all tänkbar service hittar du i området.Här finns det kommunala sportanläggning, privata gym med cross-fit, fitness samt yoga. Det finns också bra möjligheter till bra och säkra cykelvägar. Utmed Floden Segura ligger det tapasbarer där den Spanska lokalbefolkningen samlas för att njuta av maten.I Rojales ligger de berömda grottorna där konstnärer från olika världsdelar driver gallerier och ateljéer.

Rojales ligger ca 10-15 minuter från Torrevieja och Guardarmar med bil. Costa Blancas underbara stränder ligger efter kustremsan. Shopping hittar du i Torrevieja och i Zenia Boulevard.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×