INTERIÖR

Denna villa är en enplansvilla med källare. I källaren finns det utrymme för din bil och du har också tillgång till två sovrum och ett pivot badrum för varandra. Garderoberna i sovrummen är inbyggda. Det är ett stort vardagsrum som även kan användas som matsal. Det är ett amerikanskt kök som är helt utrustat. Ett av sovrummen har en fin garderob och ett privat badrum.

EXTERIÖR

Bostaden har pool och trädgård. Mycket nära fastigheten finns golfbanan La Marquesa för golfälskare.


Område:Rojales

Rojales är en liten spansk stad med ca 20 520 invånare som ligger nära Ciudad Quesada, Benijofar, Almoradi och Torrevieja. Här ligger fler golfbanor,det finns gott om bra restauranger och all tänkbar service hittar du i området.Här finns det kommunala sportanläggning, privata gym med cross-fit, fitness samt yoga. Det finns också bra möjligheter till bra och säkra cykelvägar. Utmed Floden Segura ligger det tapasbarer där den Spanska lokalbefolkningen samlas för att njuta av maten.I Rojales ligger de berömda grottorna där konstnärer från olika världsdelar driver gallerier och ateljéer.

Rojales ligger ca 10-15 minuter från Torrevieja och Guardarmar med bil. Costa Blancas underbara stränder ligger efter kustremsan. Shopping hittar du i Torrevieja och i Zenia Boulevard.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×