INTERIÖR

Villan är uppdelad i 3 delar: en källare, en våning med 1 sovrum och 1 badrum och på andra våningen är det 2 sovrum och 2 badrum. Fastigheten har också en stor tomt med en trädgård och pool.

Bottenvåningen har ett stort vardagsrum som också är ett matsal. Det finns ett amerikanskt kök fullt utrustat med SIEMENS elektriska apparater. Du kan hitta ett sovrum med en stor och fin garderob och privet badrum.

På andra våningen finns 2 sovrum med egna badrum. I ett av sovrummen finns en fin balkong också. Alla garderober "walk-in closets".

EXTERIÖR

Villan är belägen nära golfbanan som kallas La Marquesa för dom som är golfälskare.


Område:Rojales

Rojales är en liten spansk stad med ca 20 520 invånare som ligger nära Ciudad Quesada, Benijofar, Almoradi och Torrevieja. Här ligger fler golfbanor,det finns gott om bra restauranger och all tänkbar service hittar du i området.Här finns det kommunala sportanläggning, privata gym med cross-fit, fitness samt yoga. Det finns också bra möjligheter till bra och säkra cykelvägar. Utmed Floden Segura ligger det tapasbarer där den Spanska lokalbefolkningen samlas för att njuta av maten.I Rojales ligger de berömda grottorna där konstnärer från olika världsdelar driver gallerier och ateljéer.

Rojales ligger ca 10-15 minuter från Torrevieja och Guardarmar med bil. Costa Blancas underbara stränder ligger efter kustremsan. Shopping hittar du i Torrevieja och i Zenia Boulevard.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×