INTERIÖR

In genom dörren av fastigheten hittar vi en rymlig entré som leder till huset genom en trappa. Vid ankomsten är det första vi kan observera ett stort vardagsrum med utgång till balkongen på fastigheten. Till alla andra delar av huset kan nås med en lång hall som leder till det oberoende och fullt utrustade köket med ett stort tvättstuga, förråd, två badrum fräscha från fastigheten och 3 ljusa och rymliga rum utrustade med garderober . Fastigheten har ett stort gemensamt solarium.

EXTERIÖR

Runt den här lägenheten kan vi observera den stora mängden tjänster som omger huset. Barer, affärer, restauranger, stormarknader och alla slags fritidsaktiviteter kan enkelt hittas bara genom att gå ut på gatan. Bara 4 minuter i bilen har vi det största köpcentret i Torrevieja "Habaneras", vilket kan vara en perfekt plats att tillbringa hela dagen med familj och vänner. Ett av Europas största köpcentrum "Zena Boulevard" ligger bara 15 minuter bort med bil. Los Naufragos strand ligger bara 300 meter från fastigheten. Alicante flygplats ligger 40 minuter från fastigheten.


Område:Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×