INTERIÖR

Denna fantastiska takvåning har ett stort vardagsrum som också är en matsal även öppet kök. Det är 3 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum.

EXTERIÖR

Fastigheten har en stor balkong och privat takterrass med jacuzzi och dusch.Terrassen har grill och kök. Det finns också en gemensam pool och en lekplats för barn. Bostäderna har ett gym för grannarna.

Det finns en vacker strand mycket nära lägenheten, du kan gå till fots. Egenskapen är också nära reasturants och stormarknader i området.


Område:Mil Palmeras

Mil Palmeras de Campoamor

Sydligaste på Orihuela Costa sträckan och södra Costa Blanca finns populära Mil Palmeras. En vacker kustområde med fina sandstränder.
Den största av dem, Playa Mil Palmeras är känd för sin vita sand. Strax söder om Mil Palmeras finns staden Torre de la Horadada, därefter Pilar de la Horadada och utöver det Mar Menor och den vackra Costa Calida kusten i regionen Murcia i Spanien. I norr hittar du alla de populära semesterorterna i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima och bortom dessa, Torrevieja och Alicante. Mil Palmeras ligger vid N-332 kustvägen, är lätt att nå från både Murcia (San Javier) flygplats (ca 15 minuter enhet) och Alicante flygplats (45 minuters bilfärd) med hjälp av motorvägen AP-7.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×