INTERIÖR

Denna vackra bungalow har en bottenvåning med 2 sängar och 1 bad, ett mycket trevligt öppet kök och ett stort vardagsrum som också är en matsal ..

På första våningen kan du fiande ett stort rum med badrums-badrum. Det finns också ett stort solarium i det våningen.

Alla garderober är inbyggda. Det finns luftkonditionering och alarm förinstallation. Det finns också golvvärme på vardagsrummet och de 2 badrummen.

EXTERIÖR

Fastigheten har en stor trädgård med egen balkong på bottenvåningen. Solariumet i på översta våningen. Det finns också en gemensam pool för boende.

Bungalowen ligger några meter från golfbanan från La Finca. Det finns också ett litet shoppincenter med butiker och restauranger vid ingången till urbansationen.


Område:Algorfa

Algorfa är liten kommun med 4 755 invånare. Algorfa ligger i provinsen Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av Spanien. Den ligger 18 km från den populära staden Torrevieja. Efter kustområdet finns många härliga stränder, stora som små. I Torrevieja finner du allt från shopping till bad samt ett stort utbud på resturnager. Flertal golfbanor ligger i närheten, den närmsta heter La Finca.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×