INTERIÖR

Denna vackra bungalow har en bottenvåning med 2 sängar och 1 bad, ett mycket trevligt öppet kök och ett stort vardagsrum som också är en matsal ..

På första våningen kan du fiande ett stort rum med badrums-badrum. Det finns också ett stort solarium i det våningen.

Alla garderober är inbyggda. Det finns luftkonditionering och alarm förinstallation. Det finns också golvvärme på vardagsrummet och de 2 badrummen.

EXTERIÖR

Fastigheten har en stor trädgård med egen balkong på bottenvåningen. Solariumet i på översta våningen. Det finns också en gemensam pool för boende.

Bungalowen ligger några meter från golfbanan från La Finca. Det finns också ett litet shoppincenter med butiker och restauranger vid ingången till urbansationen.


Område:Algorfa

Algorfa är en liten kommun i provinsen Alicante. Det är en mysig stad med alla nödvändiga tjänster som affärer, stormarknader, restauranger, hälsocenter, apotek och banker. Algorfa har en stor attraktion tack vare den magnifika golfbanan La Finca, med ett fantastiskt lyxhotell och underbara fastigheter som ligger på samma golfbana. Algorfa ligger i centrum av Vega Baja, det är ca 20 minuter från stranden och ca 40-45 från El Altet flygplats (Alicante).


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×