INTERIÖR

Bostaden har 3 sovrum 2 badrum och befinner sig på 3 våningen med anknytande stor luftig terrass samt balkong. Lägenheten har även tillgång till ett privat garage med tillhörande parkeringsplats som inkluderar i priset.

EXTERIÖR

Beläget i ett av de mest populära områdena i Orihuela Costa & ett stenkast ifrån Spaniens finaste golfbanor finner vi detta fantastiska projekt. Inte mer än några minuter från kusten, med vackra vita sandstränder som La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor.

Inte långt ifrån ligger även ett toppmodernt shoppinghus, La Zenia Boulevard som har allt man kan tänka sig och vill man få mer stadskänsla ligger Torrevieja stad endast 10 min ifrån.

Här finner vi denna prisvärda pärla, en av få urbanizationer med ett så fantastiskt närområde. Välkommen till ett inhägnat område som har en stor gemensam pool, lekplats, privat tennisbana och fotbollsplan.


Område:La Zenia

La Zenia ligger söder om Torrevieja, ca 10 minuter med bil. Det ligger i Orihuela Costa. La Zenia är ett litet turistkomplex bredvid stranden. Det har många restauranger, barer, affärer och bra faciliteter på grund av det stora antalet människor som bor här hela året. La Zenia är ett bra ställe för en strandsemester, det är inte nödvändigt att gå någon annanstans, eftersom allt du behöver för en semester är här. La Zenia ligger ca 40 minuter med bil från Alicante flygplats. Flygplatsen San Javier i Murcia ligger bara ca 15-20 minuter bort. I söder La Zenia finner vi Cabo Roig, längre söderut är Campoamor, Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar och La Manga. I norra delen av La Zenia finns Playa Flamenca, Punta Prima, Los Altos Residence och Torrevieja. La Zenia ligger nära de bästa golfbanorna i området: La Colinas Golf Club i Campoamor, Las Ramblas de Orihuela Golf Club och Villamartin Golf Club.

https://www.youtube.com/watch?v=6F05zgcLg8g

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×