Ett tillfälle som ej får missas. Få det fullt inrett utan extra kostnad. Begränsat erbjudande!
Nyproduktion med hög kvalitet och till priser från kristiden som ej lär upprepas

Trerummare med ett eller två kompletta badrum. Bungalows på mark- eller övre våning med privata trädgårdar eller solterrasser som vetter in mot den härliga och medelhavsinspirerade innerområdet som är grönt och vackert, och som inhyser två pooler.

Närhet till sportkomplex, parker och även restauranger och mataffärer.
Till medelhavet och Torre de la Horadadas stränder kan ni smidigt ta er på cykel.
Hör av er för mer information och visningar.

#costablanca


Område: Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada är en kommun i provinsen Alicante, i Valencia, Spanien. Beläget i den extrema södra delen av provinsen, hör den till regionen Vega Baja del Segura, intill regionen Murcia, det är den sydligaste valenciska kommunen.

Trots att det är en relativt ung kommun, har det under sin mer än 20 års existens som en självständig kommun genomförts för att ge staden nödvändiga tjänster. Ekonomiskt sett beror dess utveckling på två grundläggande pelare: jordbruks- och bostadsturism, utan att glömma den kommersiella sektorn och tjänsterna. Det beror också mycket på det privilegierade klimatet som håller området i en slags "konstant vår", med genomsnittliga temperaturer på 18 ° C, mild bris och solsken.

Torre de la Horadada och Pilar de Campoverde tillhör denna kommun.

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×