Vackra bostäder i Ciudad Quesada i ett inhägnat, vackert och lummigt innerområde
En harmonisk kombination mellan modern interiör och traditionell exteriör.
Tre- och fyrarummare fördelade på två plan, de nedre med generösa uteplatser på markplan och de övre med rymliga solarier för soldyrkaren.

Belägna o växande och mycket populära Ciudad Quesada som ligger i en mittpunkt mellan den internationella flygplatsen, Torreviejas och Guardamars sandstränder och flertalet golfbanor.

Ett levande och charmigt område året om med alla typer av service.

#blocket


Område: Rojales

Rojales är en liten spansk stad med ca 20 520 invånare som ligger nära Ciudad Quesada, Benijofar, Almoradi och Torrevieja. Här ligger fler golfbanor,det finns gott om bra restauranger och all tänkbar service hittar du i området.Här finns det kommunala sportanläggning, privata gym med cross-fit, fitness samt yoga. Det finns också bra möjligheter till bra och säkra cykelvägar. Utmed Floden Segura ligger det tapasbarer där den Spanska lokalbefolkningen samlas för att njuta av maten.I Rojales ligger de berömda grottorna där konstnärer från olika världsdelar driver gallerier och ateljéer.

Rojales ligger ca 10-15 minuter från Torrevieja och Guardarmar med bil. Costa Blancas underbara stränder ligger efter kustremsan. Shopping hittar du i Torrevieja och i Zenia Boulevard.

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×