Denna villa ligger vid golfbanan La Finca, Algorfa. I detta område hittar vi flera butiker och fritidsområden. Stranden ligger ca 20 minuter ifrån med bil och Alicante flygplats ca 45 minuter.

Villan är fördelad på två våningar: bottenvåning och övervåning. På bottenvåningen hittar vi ett fint vardagsrum med tillgång till den vackra trädgården, ett fint öppet kök, två sovrum och ett badrum. På övervåningen hittar vi ett magnifikt sovrum med tillhörande badrum och en fantastisk terrass.

Villan innehåller: inbyggda garderober, luftkonditionering, golvvärme i badrum, speglar i badrum, privat trädgård, parkering och en gemensam pool.

#blocket #golf #CostaBlanca


Område: Algorfa

Algorfa är en liten kommun i provinsen Alicante. Det är en mysig stad med alla nödvändiga tjänster som affärer, stormarknader, restauranger, hälsocenter, apotek och banker. Algorfa har en stor attraktion tack vare den magnifika golfbanan La Finca, med ett fantastiskt lyxhotell och underbara fastigheter som ligger på samma golfbana. Algorfa ligger i centrum av Vega Baja, det är ca 20 minuter från stranden och ca 40-45 från El Altet flygplats (Alicante).


Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×