INTERIÖR

Bostaden ligger bara några meter från stranden i Mil Palmeras och består av totalt 3 kvarter lägenheter fördelade på 6 våningar.

Lägenheten ligger på bottenvåningen, så den har en fin uteplats med utsikt över innegården som har swimmimg pool och lekplats. Fastigheten har 2 sovrum och 2 badrum, ett vardagsrum som också har en matsal och ett öppet kök.

EXTERIÖR

Bostäderna erbjuder en stor pool och grönområden, en lekplats för barn och en jacuzzi. Du kan också hitta gymmet för grannarna. Den privata parkering och förvaringsrummet ingår i priset.

Detta exklusiva bostadsområde ligger bara några steg från stranden. Det är också mycket nära till många tjänster som stormarknader, banker, restauranger, apotek mm


Område:Mil Palmeras

Mil Palmeras de Campoamor

Sydligaste på Orihuela Costa sträckan och södra Costa Blanca finns populära Mil Palmeras. En vacker kustområde med fina sandstränder.
Den största av dem, Playa Mil Palmeras är känd för sin vita sand. Strax söder om Mil Palmeras finns staden Torre de la Horadada, därefter Pilar de la Horadada och utöver det Mar Menor och den vackra Costa Calida kusten i regionen Murcia i Spanien. I norr hittar du alla de populära semesterorterna i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima och bortom dessa, Torrevieja och Alicante. Mil Palmeras ligger vid N-332 kustvägen, är lätt att nå från både Murcia (San Javier) flygplats (ca 15 minuter enhet) och Alicante flygplats (45 minuters bilfärd) med hjälp av motorvägen AP-7.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×