Välkomna till denna pärla!När man äntrar denna ljusa bostaden möts man av en korridor som tar oss till alla delar av lägenheten. Till höger har vi det fräscha och rymliga badrummet och två sovrum utrustade med inbyggda garderober. På vänster sida är det tredje sovrummet beläget.
Vidare har vi ett kök helt renoverat och utrustat med en tvättstuga bredvid. Vardagsrummet har en utgång till balkongen med fantastisk utsikt över det naturliga landskapet och Medelhavet.Byggnaden "Canarias" ligger i det mycket tysta och lyxiga området Punta Prima där det finns ett brett utbud av affärer och restauranger där du kan njuta av semestern och känna den spanska atmosfären. En kort bilresa bort har vi det kända "Zenia Boulevard" som är en perfekt plats att tillbringa dagen med familj och vänner. Inom gångavstånd har du alla bekvämligheter du behöver, såsom stormarknad, köpcentrum med restauranger och bara några minuters promenad till de vackra Medelhavsstränderna. Torrevieja ligger bara 1 km från området och det finns en cykelväg och går mellan dem. Tre förstklassiga golfbanor, Villamartín, Las Ramblas och CampoAmor ligger bara några minuter bort med bil


Område: Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×