Välkomna till dessa nyproducerade bungalows i södra Torrevieja

INTERIÖR
Trerumsbungalows med öppna ytor och mycket bra kvalitet. Vad gäller lyx så ligger en stor takterrass på 57 m2. I priset så ingår möbelpaket, vitvaror, jalusier, interiör och exteriör lyser samt komplett badrum, Detta erbjuder Pardisi med ett samarbete med byggaren Amay.

EXTERIÖR
Ditt nya boende ligger i söder om Torrevieja och bara 5 minuter till det stora och kända köpcentrumet La zenia Boulevard. Generösa gemensamhetsutrymmen och mycket bra läge gör dessa prisvärda bungalows till ett mycket attraktivt alternativ för den som vill investera väl.Amay är sen länge kända för sina vackra omgivningar när det kommer till gemenskapsområden och här har man inte gjort några undantag!Privat takterass på 57 kvadratmeter men vyer över saltsjön, naturreservatet samt det vackra poolområdet, här är sol aldrig en bristvara!GARAGE PLATS MED FÖRVARINGSRUM KOSTAR 6 000 €.

#blocket


  • $title

Område: Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×