Denna vackra takvåning ligger i Mil palmeras mindre än 300 meter från stranden. Området Mil Palmeras är ett turist- och sommarområde: det har flera ställen för fritid och en vacker strand.

Denna takvåning ligger på femte och översta våningen i byggnaden. Det är fördelat i ett fint vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum.

Lägenheten innehåller: luftkonditionering, golvvärme i badrum, utekök + grill och handfat i solarium samt jacuzzi och dusch.

Det finns också möjlighet att köpa en parkeringsplats och förvaringsrummet för 8 000 € + moms.

Gemensam pool, en lekplats för barn och ett gym för vuxna.
#blocket


  • $title
  • $title

Område: Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada är en kommun i provinsen Alicante, i Valencia, Spanien. Beläget i den extrema södra delen av provinsen, hör den till regionen Vega Baja del Segura, intill regionen Murcia, det är den sydligaste valenciska kommunen.

Trots att det är en relativt ung kommun, har det under sin mer än 20 års existens som en självständig kommun genomförts för att ge staden nödvändiga tjänster. Ekonomiskt sett beror dess utveckling på två grundläggande pelare: jordbruks- och bostadsturism, utan att glömma den kommersiella sektorn och tjänsterna. Det beror också mycket på det privilegierade klimatet som håller området i en slags "konstant vår", med genomsnittliga temperaturer på 18 ° C, mild bris och solsken.

Torre de la Horadada och Pilar de Campoverde tillhör denna kommun.

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×