Lägenheten på två plan och har en omfattande takterrass med en praktfull grillplats. Våningen rymmer två sovrum, två badrum varav en-suit, i anslutning till köket finner ni ett tvättrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och det finns även ett förrådsrum! När vi går in genom bostaden möts vi av köket och vardagsrummet som har en öppen planlösning. Går vi vidare når vi den underbara balkongen i sydläge! Till höger finner vi sovrummen med inbyggda garderober samt badrummen som båda är dekorerade i spansk stil. Går vi upp för trappan når vi den solrika takterrassen med inbjudande vyer över det gröna bostadsområdet, det bjuds även på vyer mot poolområde såväl som medelhavet.

Det finns gott om uteplatser i en grönskande oas. Huset bjuder på havsvyer både från nedre plan och övre plan där en rymlig terrass är belägen för maximal avkoppling. Tidiga morgnar kan man ta morgonkaffet och skåda soluppgången från såväl balkongen såsom vardagsrummet. Huset är genomgående välskött och inrett i god smak.
För urbanisationen finns en sagolik infinity-bassäng med fina vyer över Orihuela costa och det underbara medelhavet. Los Dolses landskapet är ett kännetecken, kuperat och grönt. Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Kort cykelavstånd finner man även det toppmoderna shoppinghuset La Zenia Boulevard och ett flertal golfbanor.
#blocket


  • $title

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×