OBS! Allra sista lägenheten kvar, först till kvarn!

Playa Elisa Bay exklusiva bungalows, har underbara gemensamma pooler och gröna privata områden, nära till bekvämligheter och bara gångavstånd till en av Costa Blancas vackraste vita sandstränder.

Playa Elisa Bay, nytt bostadskomplex som består av 28 lägenheter och 40 bungalows.

INTERIÖR.

Exklusiva bungalows med två sovrum, två badrum och ett stort vardagsrum med kombinerat stort öppet kök. Rymliga tomter med trädgård och takterrasser att njuta av i Spaniens härliga klimat.

Bostadskomplexet Playa Elisa Bay byggs bara några meter från stranden, är en av de bästa komplexet i södra Costa Blanca, det består av 28 lägenheter och 40 bungalows. Modern stil och den höga kvaliteten i Playa Elisa Bay, definieras på att det är den idealiska platsen för att leva i.

EXTERIÖR.

Attraktivt och mycket eftertraktat bostadskomplex. Bara några meter från husen hittar du en mycket lång sandstrand med alla tjänster som barer, butiker och restauranger.

Ett stort poolområde för dem stora och dem små. En lekpark för dem lekfulla barnen. Ett grönskande område att koppla av i. Trädgårdar och tomter att njuta av. Takterrasser med underbara vyer och rymliga ytor att njuta och koppla av i.

Område.

Sydligaste på Orihuela Costa sträckan och södra Costa Blanca finns populära Mil Palmeras. En vacker kustområde med fina sandstränder.

Den största av dem, Playa Mil Palmeras är känd för sin vita sand. Strax söder om Mil Palmeras finns staden Torre de la Horadada, därefter Pilar de la Horadada och utöver det Mar Menor och den vackra Costa Calida kusten i regionen Murcia i Spanien.

I norr hittar du alla de populära semesterorterna i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima och bortom dessa, Torrevieja och Alicante. Mil Palmeras ligger vid N-332 kustvägen, är lätt att nå från både Murcia (San Javier) flygplats (ca 15 minuter enhet) och Alicante flygplats (45 minuters bilfärd) med hjälp av motorvägen AP-7.


Område:Mil Palmeras

Mil Palmeras de Campoamor

Sydligaste på Orihuela Costa sträckan och södra Costa Blanca finns populära Mil Palmeras. En vacker kustområde med fina sandstränder.
Den största av dem, Playa Mil Palmeras är känd för sin vita sand. Strax söder om Mil Palmeras finns staden Torre de la Horadada, därefter Pilar de la Horadada och utöver det Mar Menor och den vackra Costa Calida kusten i regionen Murcia i Spanien. I norr hittar du alla de populära semesterorterna i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima och bortom dessa, Torrevieja och Alicante. Mil Palmeras ligger vid N-332 kustvägen, är lätt att nå från både Murcia (San Javier) flygplats (ca 15 minuter enhet) och Alicante flygplats (45 minuters bilfärd) med hjälp av motorvägen AP-7.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×