Lyxiga bungalows fördelade på bottenvåningen och övervåningen. Husen har två sovrum och två badrum, ett ljust vardagsrum och ett fantastiskt kök.

Bungalowsna ligger på bottenvåningen och har en trevlig trädgård som är perfekt för att njuta av det fina vädret. Bungalowsna på översta våningen har ett magnifikt solarium med gott om plats för att grilla och dricka öl med en spektakulär utsikt.

Detta bostadsområde är ett helt slutet komplex med en gemensam pool och jacuzzi där du kan njuta av ledig tid och det underbara Medelhavsklimatet.

Bostäderna består av bungalows och fyrbäddar med två våningar. Nära till alla tjänster som stormarknader, barer, köpcentrum, restauranger, kollektivtrafik och bara 5 minuters bilresa från La Mata strand. Det idealiska bostäder med högkvalitativa material.

#blocket


Område: Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×