Välkomna till denna fantastiska villa!

Belägen på en av de lugnare gatorna I hjärtat av La florida, inte långt ifrån the Emerald Isle, matbutiker och shoppingcenter hittar vi denna mysiga och nyrenoverade villan.

När man kommer in genom den automatiserade porten så möts man av en stor och blommig uteplats med ett vackert utemöblemang.

Längs med husets högra sida finns en gång som leder en till förrådet där man kan förvara sina cyklar, solstolar etc.
Väll inne i fastigheten har man byggt om nedervåningen från att vara ett vardagsrum och ett sovrum till att istället ha en öppen planlösning med öppet kök. Här finns även en toalett med tvättmaskin och torktumlare.

Upp för trappan kommer vi till bostadens två sovrum som bägge har inbyggda garderober. Huvudsovrummet har även en liten balkong med fin utsikt över uteplatsen och poolområdet.
På detta våningsplanet finns även det helkaklade badrummet med dusch och toalett.
Upp på sista våningen hittar vi den nyrenoverade stora och soliga takterassen, en perfekt plats att sola på om man en dag inte orkar gå till poolområdet!

En storslagen villa till ett svårslaget pris!

#blocket


Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×