Charmig och privat förening, en unik pärla i Punta Prima.

Byggd av en välrenommerad och prisvinnande byggare känd för sina oaser och påkostade projekt, Silene är inget undantag, genuin känsla av Spanien i modern tappning.

Välplanerad trerummare med två kompletta badrum, varav ett en-suite i anslutning till Master bedroom vars fönster vetter in mot gården.

Köket är öppet, vitvarorna i gott skick och här finns även ett förråd/grovkök i anslutning. Det öppna köket angränsar mot vardagsrummet och däremellan finner vi ett matbord med 6 stolar.

Vardagsrummet är ljust, tack vare de stora glasdörrarna som öppnas upp mot den privata gården.
Kanske är detta föreningen bästa tomt och trädgård. Beläget på ett hörn i sydvästläge och den enda med direktaccess utifrån gatan och med möjlighet till att ställa bilen för de tider då behovet infinner sig.

Ifrån trädgården och via en liten grind och gång, kommer vi till pool- och chilloutområdet med exotiska medelhavsträd och växter, samt jaccuzi, pool och avkopplingsarea.

#blocket


  • $title

Ort: Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×