INTERIÖR

Lägenheterna har två sovrum och ett badrum, samt ett ljust och modernt kök och en två terrasser.

EXTERIÖR

Det finns ett fint poolområde i området.

Fantastiska nybyggda lägenheter bara ett stenkast från El Pinets strand med restauranger, barer och affärer nära. Här kan man njuta av en mojito i en av strandhyddorna eller ta ett dopp i det turkosfärgade Medelhavet efter att ha solat på den vita sandstranden.


Område:La Marina

La Marina

La marina är uppdelad i två delar, staden har en äldre del som är belägen närmast stranden och en den nyare delen ligger högt och fint belägen

Byn är liten och har i princip en huvudgata och sträcker sig längst med Medelhavets vackra kust. La Marina Urbanización, den senare har utvecklats med alla typer av service och utbud, speciellt formade soltörstande bostadssökare som önskar ett hem nära Guardamars vackra sandstränder. Här finns en hel del nyproducerade villor i modern stil.

Restauranger, barer, butiker, apotek, vårdcentral, polisstation, m.m.

.La Marina har restauranger, barer, butiker, apotek, vårdcentral, polisstation m. m.

La Marina strand har gyllengul sand och sanddyner så långt ögat kan nå. Stranden är mycket barnvänlig och efter stranden ligger finns restauranger där man kan äta lunch.

Gillar du långa strandpromenader så kan man gå hela vägen till Guardamar och vidare mot La Mata, en vacker promenad på cirka 2,5 timmar.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×