Inhägnad komplex av 144 moderna lägenheter bestående av 6 kvarter, med gott om grönområden och fritidsanläggningar, gemensamma pooler och padelbanor!

INTERIÖR

Lägenheterna har två sovrum med snygga inbyggda garderober och två helkaklade kompletta badrum med, dusch, handfat och blandare, vardagsrum / matsal och kök samt terrasser. Det finns underjordisk parkering, med en privat parkeringsplats inklusive varje bostad. Golvvärme i badrummen samt för-installation av AC ingår i priset.

EXTERIÖR

Inhägnat lyxigt område med gott om grönskaoch fritidsanläggningar, gemensamma pooler och padelbanor. Beläget i ett av de mest populära områdena i Orihuela Costa.

Läget i Villamartin är utmärkt, med två stora flygplatser i närheten. Alicante flygplats ligger 40 minuters bilresa bort och flygplatsen Murcia ligger bara 20 minuter bort. Villamartin är mycket populär bland golfare eftersom den har sin egen golfbana (mindre än 5 minuter) och fyra fler banor i omgivningen.

Plaza de Villamartin är en annan viktig attraktion och erbjuder ett stort utbud av affärer, barer, banker och restauranger. På natten på sommaren likväl som vintrarna kommer du att njuta av mycket liv och en livlig atmosfär.

För shoppingentusiaster, shoppingcentret Zenia Boulevard, med mer än 150 butiker och matställen är det största köpcentret i provinsen, det är också en kort bilresa från Villamartin.


Område:Villamartin

Villamartin är lyxigt, grönt, kuperat, vackert

samt ett snabbt växande bostadsområde beläget på södra Costa Blanca, strax söder om Torrevieja centrum.
För att komma till Villamartin kan du antingen flyga till Alicante flygplats eller Murcia flygplats.

Många söker sig till Villamartin tack vare dess grönska, utbud av restauranger, närhet till stränder och inte minst de tre mästerskapsgolfbanorna - Campoamor, Las Ramblas och Villamartin.

Det vackra landskapet är ett kännetecken, kuperat och grönt.

Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla med europeiska Blå Flagg-standard, som innebär höga krav på vattnets renlighet, säkerhet och bra faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×