Inhägnad komplex av 144 moderna lägenheter bestående av 6 kvarter, med gott om grönområden och fritidsanläggningar, gemensamma pooler och padelbanor!

INTERIÖR

Lägenheterna har två sovrum med snygga inbyggda garderober och två helkaklade kompletta badrum med, dusch, handfat och blandare, vardagsrum / matsal och kök samt terrasser. Det finns underjordisk parkering, med en privat parkeringsplats inklusive varje bostad. Golvvärme i badrummen samt för-installation av AC ingår i priset.

EXTERIÖR

Inhägnat lyxigt område med gott om grönskaoch fritidsanläggningar, gemensamma pooler och padelbanor. Beläget i ett av de mest populära områdena i Orihuela Costa.

Läget i Villamartin är utmärkt, med två stora flygplatser i närheten. Alicante flygplats ligger 40 minuters bilresa bort och flygplatsen Murcia ligger bara 20 minuter bort. Villamartin är mycket populär bland golfare eftersom den har sin egen golfbana (mindre än 5 minuter) och fyra fler banor i omgivningen.

Plaza de Villamartin är en annan viktig attraktion och erbjuder ett stort utbud av affärer, barer, banker och restauranger. På natten på sommaren likväl som vintrarna kommer du att njuta av mycket liv och en livlig atmosfär.

För shoppingentusiaster, shoppingcentret Zenia Boulevard, med mer än 150 butiker och matställen är det största köpcentret i provinsen, det är också en kort bilresa från Villamartin.


Område:Villamartin

Villamartín är ett lyxigt och snabbväxande turistmål beläget i södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja.

Många turister kommer till Villamartin på grund av dess närhet till golfbanorna i Campoamor, Las Ramblas och Villamartin. Villamartin golfbanan ser särskilt ut som en charmig medelhavsby med lägenheter, radhus och villor och alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive affärer, kaféer, barer och restauranger, och naturligtvis två 18-håls golfbanor.

Villamartín ligger i en naturlig miljö.

Detta område har också många närliggande stränder som La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla har den europeiska blå flaggan, vilket innebär en hög nivå av vattenrenhet, säkerhet och goda faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×