Projektet "Green Hills" ligger i området mellan Los Dolses och Villamartin.
Urbanizacionen består av flera byggnader byggd på en härlig grönområde.

Exteriör

Fokus på kvalitet på varje detalj av byggprocessen lika väl på allmänna utrymmen för att skapa trädgårdar och mysiga grönområden mellan byggnaderna.
Inhägnat gemensamt område med stora grönområden, SPA, gym, pool av typ strandpool med trädäck, simbassäng och lekplats för barnen.

De rymliga terrasserna har utsikt över trädgården och poolområdet / havsutsikt och takvåningar med privat solarium med öppet havsutsikt. Varje lägenhet har ett garageplats i källaren som ingår i priset.

Interiör

Här finns lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, ljusa och rimliga vardagsrum / matrum och stort kök.

I priset så ingår fullt utrustat kök samt badrum med golvvärme, lägenheterna är försedda även med luftkonditioneringssystem (kallt/varmt).

Sovrummen har inbyggda garderober och det finns även fiber/tv förinstallerat.

Tveka inte att höra av er för mer information!


Område:Los Dolses

Området ligger strax innan man kommer fram till Villamartin.

Det är lätt att tas hit med flyg, antingen via Alicante eller Murcias flygplatser. Det är nära till tre kända golfbanor inom några minuters bilfärd.

Det nya köpcentret Zenia Boulevard ligger i direkt anslutning och där finner ni en stor variation av affärer och restauranger.

Området upplevs som ett lungt område och det finns gott om grönområden runt omkring

Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla med europeiska Blå Flagg-standard, som innebär höga krav på vattnets renlighet, säkerhet och bra faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×