Bostadsområdet med 15 moderna radhus på två plan, med 3 sovrum och 3 badrum, stora fönster, parkering, trädgård, jacuzzis eller privat pool.

Bostadsområdet Samoa ligger mellan de fantastiska golfbanor , bara några minuter från CC.La Fuente, alla har söderläge och utsikt över en reserverad grönområde och havet.

INTERIÖR.

15 exklusiva radhus i det polulära och gröna området Villmartin, byggd med det bästa kvaliteten.

Öppen planritning och stora fönsterpartier gör att man får ett bra jussläpp. husen har tre sovrum och tre badrum. Golvvärme i toaletter på första plan, installation av AC.

Man kan även välja till, golvvärme i överplans badrum, installation av AC och elektrisk persien.

Exteriör.

Bostäderna har privat uteplats och man har möjligheten att välja till privat jacuzzi eller pool, electrisk bilplats port.

Här har man gemensam område samt comunal pool.


Område:Los Dolses

Området ligger strax innan man kommer fram till Villamartin.

Det är lätt att tas hit med flyg, antingen via Alicante eller Murcias flygplatser. Det är nära till tre kända golfbanor inom några minuters bilfärd.

Det nya köpcentret Zenia Boulevard ligger i direkt anslutning och där finner ni en stor variation av affärer och restauranger.

Området upplevs som ett lungt område och det finns gott om grönområden runt omkring

Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla med europeiska Blå Flagg-standard, som innebär höga krav på vattnets renlighet, säkerhet och bra faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×