Nu finns det ett unikt tillfälle att få förhands köpa nybyggda studiolägenheter, 2:or eller 3:or mitt i centrala Torrevieja med gemensam pool(!)

Exteriör

Las Cibeles Amay, är en byggnad som beräknas att stå färdig juni 2018.

Läget är exceptionellt i en mycket livlig, men ändå lugnt område. Här behöver ni aldrig att vara bilburna, nära till havs, restauranger, och mycket mer, allt som staden erbjuder till gångavstånd!

Byggherren är känd sedan innan att göra exceptionella nyproduktioner utav högsta kvalitet och därav dess unika tillfälle då det är ovanligt att få chansen till köp utav nybyggen i centrala staden.

Interiör

De fåtal studiolägenheterna börjar på 99,900€ och 2/3 sovrumslägenheterna med öppna, generösa planlösningar börjar på 109,900€. Och för att inte tala om, de fantastiska lägenheterna högst upp i byggnaden som har egna privata solterrasser(!)

Priserna är inkludera med möblering, vitvaror, belysning, badrumsmöbler samt förberett för AC. Det finns även garage och källarplats som tillval som är i begränsat antal.

Kontakta oss för tillgänglighet och bästa pris.


Område:Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×