Vackra Villamartín Park intill golfbanan och Villamartin Plaza

Residential Villamartin Park är en unik och annorlunda projekt, som ligger på ett upphöjt område i Villamartin. Här har Ni ca 15 minuters bilväg till flera vita sandstränder och flertal av de bättre golfbanor inom regionen, samt övriga bekvämligheter.

- Lägenheter med 3 sovrum har en boyta på 87 m2, som distribuerar över en hall, öppen planlösning bar-kök, tvättstuga och förråd, 2 kompletta badrum, ett rymligt och ljust vardagsrum, som leder ut till den stora 18 m2 söderläge balkongen med utsikt över poolområdet och hav.

Varje ägare har tillgång till den enorma gemensam takterrass på 488 m2, jacuzzi, duschar, pergola och 360 grader panoramautsikt över den vackra landskapet ner till Medelhavet.

Varje lägenhet har egen 22 m2 (7,1 x 3,1 m) garage med plats för en bil.

Bostadsområdet har ett fint poolområde med lekplats.

Urbanizacion Villamartin Park ligger nära till den vackra Villamartin Plaza och ingången till Campo de Golf Villamartin. Avståndet från fastigheten till Villamartin Plaza med många butiker, fina restauranger, barer, apotek, bank .mm och Villamartin Golf är bara 1 km. Det berömda Zenia Boulevard köpcentrum ligger ca 4 km bort och till La Zenia stranden är det ca 5 km.

Villamartin har ett vackert landskap som är kuperat och grönt, beläget på södra Costa Blanca, strax söder om Torrevieja centrum.

Många söker sig till Villamartin tack vare dess grönska, utbudet av restauranger, närhet till stränder och inte minst de tre mästerskapsgolfbanorna - Campoamor, Las Ramblas och Villamartin. Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor.


Område:Villamartin

Villamartin är lyxigt, grönt, kuperat, vackert

samt ett snabbt växande bostadsområde beläget på södra Costa Blanca, strax söder om Torrevieja centrum.
För att komma till Villamartin kan du antingen flyga till Alicante flygplats eller Murcia flygplats.

Många söker sig till Villamartin tack vare dess grönska, utbud av restauranger, närhet till stränder och inte minst de tre mästerskapsgolfbanorna - Campoamor, Las Ramblas och Villamartin.

Det vackra landskapet är ett kännetecken, kuperat och grönt.

Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla med europeiska Blå Flagg-standard, som innebär höga krav på vattnets renlighet, säkerhet och bra faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×