INTERIÖR

Denna villan kommer att bestå utav fyra stora sovrum och fyra badrum distribuerade på en entréplan och övervåning samt takterrass och källare.

På markplan finner du vardagsrummet med dubbel takhöjd och därifrån når man sin trädgård med privat pool. Även det öppna och moderna köket, ett av sovrummen samt ett badrum.

Ner till källarplan når ett naturligt dagsljus, via en engelsk patio med möjlighet att dekorera med växter och träd. Här finns ytterligare ett vardagsrum, sovrum och badrum.

Övervåningen inrymmer två stora sovrum varav ett av dessa med walk in closet samt ett badrum en-suite.

En våning upp har vi den underbara solterrassen med havsutsikt.


EXTERIÖR

En modern och lyxig treplansvilla i det populära området Torre del Moro, inom gångavstånd till La Mata stranden.

Torre del Moro ligger vid Cabo Cervera, cirka fem kilometer från centrum av Torrevieja vid kustvägen mot La Mata några hundra meter från kusten.


Härlig trädgård med privat pool, privat parkering för två bilar, Rymlig takterrass med havsutsikt.

Villan ligger på gångavstånd från stranden och bara några minuter till motorvägen AP7 som tar dig till Alicantes flygplats på ca 30 minuter.

Nära till alla bekvämligheter, så som restauranger, barer, mataffär och köpcenter.

Område:La Mata

La Mata är ett attraktivt område för svenskar och skandinaver som ligger ca 5 km utanför Torrevieja centrum.

Köper du en bostad i Torreblanca eller La Mata har du gångavstånd till stranden, restauranger, affärer samt ett köpcenter med många skandinaviska butiker. Den berömda stranden La Mata är ca 3 km lång vilket inbjuder till långa strandpromenader efter stranden finns många mysiga restauranger och barer. Du kan även vandra längs den trevliga strandpromenaden. Via den når du naturreservatet Las Dunas de La Mata, vilket betyder La Matas sanddyner. Parque Aromaticó är ett också ett fint promenadområde. Det finns bra shoppingcentrum i Torrevieja, Habaneras har flertal butiker, restauranger samt ett närliggande aktivitetscentrum med bowling, bio och spelhall. Zenia Boulevard som ett av Europas största shopping centrum från La Mata tar det ca 20 minuter med bil. Avstånd till flygplatsen på 35-40 minuter med bil.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×