Exklusiva "Villa Aeras" ligger vid populära La Finca golfbana strax utanför Torrevieja, med en fantastisk utsikt över golfbanan. Denna lyxiga villa har 4 sovrum och 3 fina badrum. Villan har stora fönsterpartier och en öppen planlösning, generöst med med garderober, luftkonditionering, solarium, garage, trädgård och privat pool... En fantastisk möjlighet om du letar efter ett hem nära en av de bästa golfbanorna i Valencia Comunnity

INTERIÖR.

Luftig och rymlig hall mot kök och vardagsrummet. Stort och praktiskt kök med en öppen planlösning till vardagsrummet med plats för matsalsdel. Via vardagsrummet kommer man till den stora terrassen. På entréplanet finns 3 sovrum med praktiska rymliga garderober och stora fönster. Vidare två rymliga badrum med stilren inredning. Rymlig dusch, väggar och golv av stilren keramik och med värmeslingor. Via trappan kommer Ni upp på nästa våning med ett stort master bedroom och ett en-suit badrum. Från hallen har Ni access ut till en stor härlig balkong med vacker utsikt över hål nummer 2 på La Finca Golf.

EXTERIÖR.

Villorna är byggda i modern design som består av en mix av medelhavsmaterial som sten, trä och många stora fönster. Själva området består av tolv stycken villor i förening och privatparkeringar finns till varje hus.

NÄROMRÅDE.

Los Montesinos med 3194 invånare är en ort i Spanien. Den ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia. Närmaste städer är Torrevieja (7,8 km) och Guardamar.

Det vackra landskapet är ett kännetecken, kuperat och grönt. Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa Guardamar, Playa Acecion och La Mata, där samtliga uppfyller den europeiska Blå Flagg-standarden.
  • Källare

Område:Algorfa

Algorfa är en liten kommun i provinsen Alicante. Det är en mysig stad med alla nödvändiga tjänster som affärer, stormarknader, restauranger, hälsocenter, apotek och banker. Algorfa har en stor attraktion tack vare den magnifika golfbanan La Finca, med ett fantastiskt lyxhotell och underbara fastigheter som ligger på samma golfbana. Algorfa ligger i centrum av Vega Baja, det är ca 20 minuter från stranden och ca 40-45 från El Altet flygplats (Alicante).


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×