Lyxiga nyproducerade bungalows med oblockerad havsutsikt över medelhavet i närheten av 200 m från stranden i Arenales del sol! Ultimat läge till ett otroligt pris!

INTERIÖR

Lägenheterna har två sovrum med inbyggda garderober och två badrum, samt ett öppet, modernt och fullt utrustat kök där man kan tillaga sin paella med ett glas vin i handen medan man ser ut över medelhavet och naturreservatet. Det ljusa vardagsrummet har stora skjutdörrar i glas som leder ut till den privata terrassen med oblockerad utsikt tack vare urbanisationens arkitektur. Vidare har de helkaklade badrummen värmegolv, man har som köpare möjlighet att göra vissa materialval (kakel, färg på väggarna, klinkers etc), det ingår även för-installation av AC samt ett garage i priset. De fem första som köper har dessutom möjligheten att köpa till ett rymligt förråd.

Urbanisationen har ett gemensamt poolområde, även detta med otrolig utsikt!

EXTERIÖR

Fastigheterna ligger endast 5 min från flygplatsen och ca 10 min från Alicante stad. De ligger på en kulle med makalös utsikt över det turkosa medelhavet, naturreservatet och en av de renaste och finaste sandstränderna längst med kusten i fantastiska Arenales del sol. Under sommarmånaderna finns ett flertal xiringuitos / strandhyddor där man kan ta en mojito och äta tapas direkt på stranden. Vidare finns restauranger, barer och butiker runt hörnet. Det ultimata läget, lyxigaste nyproduktionen och till bästa priset!


Område:Gran Alacant

Gran Alacant beläget i södra delen av Valencia-regionen ligger inte mer än 10 minuter från Alicantes internationella flygplats och 15 minuter söder om Alicante stad. Uppbyggt kring grönområdet El Cabo de Santa Pola med en sandstrand som är ett av områdets populäraste, Carabassi.

Gran Alacant är ett lugnt bostadsområde och en populär semesterort bland så väl spanjorer som nordeuropéer, tack vare sitt utmärkta läge och ett fantastiskt medelhavsklimat med en genomsnittstemperatur på 18 grader.

En av de främsta lockelserna är de vidsträckta sandstränderna vid Las Dunas del Carabassí. Restauranger, nöjesparker och inte minst kite- & vindsurfinganläggningar och mycket annat bidrar till Gran Alacants attraktion. För den som gillar vackra naturområden, fina motion- och promenadstråk så är Gran Alacant ett utmärkt alternativ.

Den s.k Pirat-ön, La Isla de Tabarca, som en gång även användes som fångförvaring utgör idag ett mycket populärt tillhåll för helgfirare och turister. Här finns även naturparken Las Salinas, en vacker idyll.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×