Dessa nyproducerade villorna är inte bara prisvärda utan ligger enbart 200 m från en av medelhavets finaste sandstränder. De har även ett ultimat läge nära till restauranger, barer och butiker, samt ett stort antal golfbanor för golfälskare.

INTERIÖR

Villorna har tre stycken sovrum och två badrum, de har även en takterrass med utsikt över medelhavets turkosa vatten och den spanska landsbygden. Vidare finns ett rymligt, ljust och luftigt vardagsrum i anslutning till ett öppet och modernt kök. I den stora trädgården finns utrymme för privat pool, som kan väljas som ett tillval.

EXTERIÖR

Det ultimata läget och närheten till stranden gör dessa villor till ett riktigt fynd och unika.


Område:Torre de la Horadada

Torre de la Horadada ligger vid den sydligaste änden av Costa Blanca, intill Costa Calida och Murcia. Det innebär att det är också nära till det varma innanhavet i Mar Menor i Murcia, med dess flamingos och terapeutisk lera!
Orten är en del av den berömda Orihuela-kusten med några av de bästa stränderna i Spanien. Det är nära motorväg och kustvägen som leder till flygplatserna, städer och golfbanor. Det finns även en busslinje som går genom Pilar och alla lokala städer, ända till Murcia (tar 1,5 timmar att komma dit, sinne!). Således kombinerar atmosfären i en sömnig kuststad samtidigt vara direkt ansluten till alla lokala sport bekvämligheter, anläggningar, restauranger, nattliv etc. Det finns en biograf i Pilar visar engelskspråkiga filmer (på helgen) och en kommunal pool med skjutbart tak, så det är tillgängligt året runt.
På sommaren finns mängder idrottsaktiviteter, för många att nämna alla, men exempelvis vindsurfint, kite, snorkling, dykning, golf och mycket annat. Det vill säga alla de vanligaste vattensporter men även sådant som strandfotboll och volleyboll och skärmflygning. Tennis, ridning, vandring, golf, mountainbike etc, året om.
Den närmaste flygplatsen är Murcia (San Javier), bara 15 km bort. Flyme, Easyjet och Ryanair flyga dit bland många andra. Dessutom är Alicante flygplats bara 60kms (om 45mins) bort. Båda flygplatserna är direkt kopplade till resort av motorvägen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×