Lyxiga nyproducerade bungalows med oblockerad havsutsikt över medelhavet endast 200 m från stranden i Arenales del sol! Ultimat läge till ett otroligt pris! Urbanisationen kommer att bestå utav 62 bostäder i olika utföranden, endast två duplex kvar med tre sovrum samt tre badrum på två plan. Privat takterass på över 40 kvadratmeter med oslagbara vyer över medelhav samt det gröna skyddade naturreservatet . Endast 7 km till Alicante flygplats och 10 km till Alicante stad. Förutom poolområdet så kommer det även att finnas ett gym samt grönskande gemenskapsområden. Det ingår en garageplats i priset!

INTERIÖR

Tre sovrum och tre badrum (badrummen med golvärme) som utspelar sig på två plan. Rymligt vardagsrum med ett öppet kök. Bostaden bjuder på enastående vyer från vardagsrum, badrum och såväl den stora takterassen. Det går att välja mellan två olika kökslösningar, fyra olika materialval när det kommer till golv och det går även att få en jacuzzi på takterrassen för 5000 euro.

EXTERIÖR

Vackert poolområde omgärdat av grönområden även härifrån kommer det att bjudas på utsikter utöver det vanliga, rymlig och solrik takterrass med vatten och el draget, perfekt för den som vill ha ett utekök!


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×