Dessa lyxvillor ligger på en höjd med utsikt över Benidorms skyline, bergen och medelhavet. Utöver den stora poolen i trädgården finns alternativet att installera en infinity pool på terrassen på första våningsplanet liksom en jacuzzi på takterrassen.

INTERIÖR

Villan har sex rum varav fyra sovrum med inbyggda garderober och stora glasfönster med utsikt över medelhavet, fyra helkaklade badrum med golvvärme, samt en bastu. Vidare finns larm, inbyggd AC och all den senaste tekniken.

EXTERIÖR

Enbart någon kilometer från villan hittar du Benidorm samt ett köpcentrum med restauranger, barer och butiker. Det finns även en golfbana runt hörnet, och det är ca 30 min till Alicantes flygplats. Andra städer såsom Altea, Calpe, Alicante ligger en bilfärd bort. Benidorms stränder och strandpromenad ligger inom rimligt avstånd.Område:Alicante Stad

Alicante

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känd för sina milsvida vita stränder. I hjärtat av Costa Blanca och med direktflyg från flertalet skandinaviska städer så har detta område idag vuxit till att bli alternativ nummer ett när det gäller val av bostad utomlands.

Här finns allt, från anrika sevärdheter till nöjen och shopping. Ett levande och växande område med ett av världens mest fantastiska klimat, milda vintrar och behagliga somrar och 320-340 soldagar per år.Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×