Denna urbanisationen ligger precis framför en av kustens finaste sandstränder med dess turkosa vatten. Detta är ett gyllene tillfälle att ta chansen att investera i ett liv vid Medelhavet. Man kan inte komma mycket närmare havet.

INTERIÖR

Markplanslägenheterna har två ljusa sovrum med inbyggda garderober och två st helkaklade badrum med dusch. Vidare har lägenheten ett öppet och inbjudande kök, som är fullt utrustat och modernt samt av högsta kvalite. Utöver detta har lägenheterna två rymliga trädgårdar där man kan tillaga sin paella eller njuta av solen.

EXTERIÖR

Urbanisationen ligger i det trevliga området Mil Palmeras, som inte bara har en av de finaste sandstränderna längst med kusten utan även har en hel del restauranger, barer och butiker. Vidare finns ett stort antal golfbanor i närheten och inom några minuters bilfärd finner man ett av Europas största köpcentrum, dvs La Zenia Boulevard.


Område:Mil Palmeras

Mil Palmeras de Campoamor

Sydligaste på Orihuela Costa sträckan och södra Costa Blanca finns populära Mil Palmeras. En vacker kustområde med fina sandstränder.
Den största av dem, Playa Mil Palmeras är känd för sin vita sand. Strax söder om Mil Palmeras finns staden Torre de la Horadada, därefter Pilar de la Horadada och utöver det Mar Menor och den vackra Costa Calida kusten i regionen Murcia i Spanien. I norr hittar du alla de populära semesterorterna i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima och bortom dessa, Torrevieja och Alicante. Mil Palmeras ligger vid N-332 kustvägen, är lätt att nå från både Murcia (San Javier) flygplats (ca 15 minuter enhet) och Alicante flygplats (45 minuters bilfärd) med hjälp av motorvägen AP-7.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×