Nu har vi möjligheten att erbjuda dessa ljusa, lyxiga och nyproducerade lägenheter i området Los Altos.

INTERIÖR

Lägenheterna har två sovrum, två badrum med värmegolv, och för-installation av AC. Det ingår en parkeringsplats i priset. I urbanisationen kommer det även att finnas ett spa samt en gemensam pool och en lekplats.

EXTERIÖR

Los Altos är ett mycket populärt område som ligger nära till allt, liksom ett av Europas största köpcentrum, La Zenia Boulevard, samt ett stort antal golfbanor och Orihuela Costas vita sandstränder som bara ligger ca 2 km bort.


Område:Los Balcones

Los Balcones urbanisering Punta Prima nära Torrevieja på Costa Blanca i Spanien.
Los Balcones är en blomstrande bostads urbanisering och gemenskapen ligger bara 3 km söder om den enorma staden Torrevieja på södra Costa Blanca invid stora saltsjön Las Salinas.
För att komma till Los Balcones, kan du antingen flyga till Alicante eller Murcia Flygplats.
Los Balcones utveckling består av många villor och flerfamiljshus. Många människor har köpt fastigheter till salu i Los Balcones och nu bor här året runt. Los Balcones är ett populärt turistmål på grund av närheten till många fina golfbanor och stränderna i Orihuela Costa Spanien.
Förutom att vara en populär semesterort, finns många människor från hela Europa, men särskilt Storbritannien, har köpt fastighet i Los Balcones och bor permanent i området.

För golfälskare, är Los Balcones urbanisering ett utmärkt läge. Södra Costa Blanca har byggt upp ett mycket välförtjänt rykte på grund av de många golfbanorna som är alla mycket nära. De tre mästerskapbanor Villamartin, Campoamor och Las Ramblas ligger inom 20 minuters bilresa samt La Marquesa golf och country club som ligger nära den lilla staden Ciudad Quesada och La Finca golf.

Los Balcones har shopping centrum med bekvämligheter som affärer, banker, snabbköp (Carrefour),optiker etc. Zenia Boulevard shopping komplex ligger i Zenia där hittar ni butiker såsom H & M, C & A och Zara.

Närbelägna Torrevieja har en marina, marknader, restauranger, tapasbarer, butiker och en bilfri havspromenad som är mycket populär för turister och de spanska familjerna som gärna tar kvällspromenader. Vill du besöka Torrevieja finns den lokala busstrafiken eller lokal taxiservice.

Punta Prima ligger 5 minuters bilresa bort (ca tjugo minuter promenad) och är den närmaste strandsträcka med ett område fullt av barer och restauranger av olika nationaliteter, samt stormarknader såsom Aldi, Mas y Mas, Champion och vidare söderut till Playa Flamernca. I området i närheten finns Playa Flamenca med kommersiella centrum med fler barer och restauranger, Lidl och Supercor mataffärer samt en gokartbana. Här ligger även det kommunala sjukhuset Hospital de Torrevieja.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×