Ultramoderna villor av högsta kvalité i det populära området Lomas de Cabo Roig.

INTERIÖR

Villorna har tre sovrum och tre badrum med golvvärme, för-installation av AC och det ingår en privat swimmingpool på 3,00 x 7,00 m i priset.

EXTERIÖR

Lomas de Cabo Roig har ett optimalt läge nära till alla bekvämligheter såsom golfbanor, och ett av områdets största shoppingcentrum. Vidare har du nära till havet och Costa Blanca-kustens härligaste sandstränder.


Område:Cabo Roig

Cabo Roig: bra väder, stränder och shopping. Det är ett otvivelaktigt turistområde, men fler och fler flyttar sin fasta bostad till Cabo Roig och njuter av avundsvärt klimat året runt. Med ett fantastiskt klimat och enkel åtkomst från flygplatsen San Javier (Murcia) till 20 minuter och från flygplatsen Alicante (El Altet) ca 40 minuter med bil, har blivit ett av de mest populära områdena bland turister och fler och fler människor ta tillfället i akt att investera i detta område när det växer och växer varje år. Cabo Roig är känt för sina rena blå flaggstränder och är populär bland turister från norra Europa, liksom invånare i grannregionen Murcia som ofta går till stränderna på helgerna. Även inom gångavstånd finns stränderna i La Zenia, Playa Flamenca och Campoamor.


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×