INTERIÖR

"Villa Sarias " har 3 sovrum och 2 fina badrum. Här får du riktig härlig hotell-känsla fast "hemma". Villan har stora panorama fönster och en öppen planlösning, generöst med garderober i sovrummen.

Ni möts av en luftig och rymlig hall mot kök och vardagsrummet, Stort och praktiskt kök med en öppen planlösning till vardagsrummet med plats för matsalsdel, takhöjden är magnifik! Via vardagsrummet kommer man till den stora terrassen. Just nu inkluderar vi vitvaror på köpet!

I alla sovrummen finns praktiska rymliga garderober och stora fönster för maximalt ljusinsläpp, Vidare två rymliga badrum med stilren inredning, dusch, väggar och golv av stilren keramik med golvvärme i alla badrummen.
Förinstallation för AC finns i hela bostaden genom ventiler.

EXTERIÖR

Komplexet består utav 13 villor (6 st Esia och 7 st Saria villor) med gemensam pool område som skapar en intim och exklusiv urbanisation. Här består de privata tomterna av ca 440 m2 med privat trädgård samt terrass för härliga grillkvällar utomhus. Alla villor har sydläge med privat parkeringsplats.
Här kan du även avnjuta faciliteterna som finns på den 5-stjärninga hotell-resorten "la Finca golf" med spa och relax avdelningar samt tennisbanor, paddelbanor m.m. Här finns även en härlig restaurang och lounge club för att avnjuta dryck efter en golf-runda.


Område:Algorfa

Algorfa är en liten kommun i provinsen Alicante. Det är en mysig stad med alla nödvändiga tjänster som affärer, stormarknader, restauranger, hälsocenter, apotek och banker. Algorfa har en stor attraktion tack vare den magnifika golfbanan La Finca, med ett fantastiskt lyxhotell och underbara fastigheter som ligger på samma golfbana. Algorfa ligger i centrum av Vega Baja, det är ca 20 minuter från stranden och ca 40-45 från El Altet flygplats (Alicante).


Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×