INTERIÖR

Denna underbara villa har fyra/fem rymliga rum som är exemplariskt fördelade i optimal planlösning. Två av sovrummen samt ett gemensamt badrum och det härliga vardagsrummet finner vi på entréplan. På övreplan finner Ni ytterligare ett / två sovrum samt en majestetisk terrass med fin utsikt.

Materialvalet är exklusivt och ljusinsläppet optimalt.

Huset är utrustat med ett intelligent system som kan hantera ljus, ljud, kameror, persienner, uppvärmning, nedkylning av villan etc.

EXTERIÖR

Tomter på 500 kvm med trädgård och en lyxig "Infinity pool" samt ett komplett utekök. Ni har även en parkeringsplats på tomten.


Område:Dehesa de Campoamor

Campoamor är en vacker urbanisering av Orihuela Costa, söder om Valencia. Den har vackra stränder i kristallklart vatten perfekt för snorkling. Den har mycket bra stränder i Cala De Campoamor, Playa De Campoamor, Campoamor och Caleta De La Glea. 10-15 minuter med bil från Campoamor är stränderna i La Zenia, Playa de Flamenca och Mil Palmeras. La Manga och Mar Menor är lite längre bort, 20-30 minuter. Campoamor har också flera golfbanor: Real Club de Campoamor, Villamartin och Las Ramblas. Det finns en lokal busservice som tar dig till golfbanorna. Köpcentrumet La Zenia ligger bara 10 minuter bort med bil.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×