INTERIÖR

Denna underbara villa har fyra/fem rymliga rum som är exemplariskt fördelade i optimal planlösning. Två av sovrummen samt ett gemensamt badrum och det härliga vardagsrummet finner vi på entréplan. På övreplan finner Ni ytterligare ett / två sovrum samt en majestetisk terrass med fin utsikt.

Materialvalet är exklusivt och ljusinsläppet optimalt.

Huset är utrustat med ett intelligent system som kan hantera ljus, ljud, kameror, persienner, uppvärmning, nedkylning av villan etc.

EXTERIÖR

Tomter på 500 kvm med trädgård och en lyxig "Infinity pool" samt ett komplett utekök. Ni har även en parkeringsplats på tomten.


Område:Dehesa de Campoamor

Campoamor ligger på gränsen till Costa Blanca och Costa Calida och är en trevlig badort på södra kusten i Orihuela.

Det finns tre bra stränder i Campoamor, Cala De Campoamor, Playa De Campoamor och Caleta De La Glea. Inom en 10-15 minuters bilresa från Campoamor hittar ni stränder såsom La Zenia, Playa Flamanca och Mil Palmeras. La Manga och Mar Menor är lite längre (20-30 minuter).

Stränderna städas varje dag och vattnet är kristallklart. Vilket gör det idealisk för både bad, snorkelingoch vattensport. Campoamor har även en härlig marina med många vackra båtar.

Campoamor är idealiskt beläget och det finns lokalbussar vilket innebär att man inte behöver hyra bil.

Gillar du att spela golf?

Campoamor är ett bra ställe att utgå ifrån. Det finns tre golfbanor som ligger i närheten, Real Club de Campoamor, Villamartin och Las Ramblas golf.

Las Colinas de Campoamor är rankad i topp 100 i Europa.Den är även rankad som Spaniens bästa golfresort, 2015 samt 2016. Det finns lokalbussar som tar dig upp till golfbanorna.

Här ligger det stora shoppingcentret La Zenia Boulevard. Här hittar du många butiker så som Zara, Zara Home, Primark, H & M, Mango, Pull & Björn, Swarovski, Alcampo, Decathlon. Här hittar du ett kasino, bowling och övervåningen hittar du många restauranger och en stor lekplats.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×